lhsklogo

Helyszín

Siófok-Kiliti repülőtér az ország legdinamikusabban fejlődő repülőtere.

Repülővel érkezve a Balaton csodálatos panorámája tárul szemünk elé mely varázsa megdobogtatja az idelátogatók szívét.

A repülőtér Siófok szép és forgatagos belvárosától mindössze 5 km-re helyezkedik el. 

Siófoknak 15 km hosszú strandokkal övezett partszakasza van, ahova évente több százezer turista látogat el. 

Úgy a külföldi, mint a magyar pihenni vágyók által is közkedvelt, hiszen országos szinten már régóta nyugati színvonalat biztosít mind külcsínében, mind színvonalas szolgáltatásaiban, programjaiban.

Repülőterünk ezt a hangulatot és színvonalat képviseli, ahol a szabadidős repülés és az igényes, hangulatos időtöltés biztosítása az elsődleges cél.

A repülőtér legkönnyebben az M7-es autópálya felöl, Siófoktól a 65-ös úton 5 km-t déli irányban haladva közelíthető meg. A repülőtérre érkezve a főépület, étterem, majd a faházak és hangárok mellett Ságvár irányába 1 km-t haladva eljutunk el az ejefaluba.

Az ejefalu a repülőtér déli részén az ejtőernyős üzem kényelmes és kulturált lebonyolításához speciálisan kialakított ligetes terület, mely különböző szolgáltatásokkal várja vendégeinket.

Az ejtőernyők hajtogatására fedett hangárokat állnak rendelkezésre, melyek környékén parkoló hely van biztosítva.

Vendégeink, utasaink igénybe vehetik a meleg és hideg ételeket, hűsítőket szolgáltató büfét, öltözőt, mosdót, zuhanyzókat, hogy kényelmesen felkészülhessenek az ejtőernyős ugrásra, illetve utána kulturált körülmények közt átöltözhessenek.